nieuws

Conneqt nieuwe naam voor hypotheekdistributeur Hypotrust

Financiële planning 1196

De onafhankelijke distributie van hypotheken door Hypotrust gebeurt vanaf morgen onder de naam Conneqt  Mortgage  Distribution. Met de keuze voor een nieuwe naam wordt de label-onafhankelijke dienstverlening van voorheen Hypotrust scherper neergezet ten opzichte van het gelijknamige label. Conneqt zal behalve het merk Hypotrust ook het merk IQWOON als distributiemanager gaan behartigen.

Conneqt nieuwe naam voor hypotheekdistributeur Hypotrust

De dienstverlening van Conneqt is niet nieuw en werd tot voor kort uitgevoerd onder de naam Hypotrust, net als Quion, De Hypotheker en DMPM onderdeel van de Blauwtrust groep. Opgericht in 1993 is het de langst bestaande regiepartij van Nederland, waarbij institutionele beleggers laagdrempelig kunnen investeren in Nederlandse woninghypotheken.

Vijf actieve productielijnen

Dat er nu  wordt gekozen  voor een nieuwe naam vindt zijn reden in de wens om de dienstverlening als label-onafhankelijk distributiemanager scherper te onderscheiden van het hypotheeklabel Hypotrust.  Momenteel heeft Hypotrust vijf actieve productlijnen onder eigen label, waarmee Hypotrust inmiddels meer dan 100.000 actieve klanten en een hypotheekportefeuille van € 17 miljard bestiert .

Vorig jaar lanceerde Hypotrust het label IQWOON. Dit wordt net als het label Hypotrust voortaan onder de vlag van Conneqt gedistribueerd.

 

Reageer op dit artikel