nieuws

Hypotheekshop breidt uit in drie nieuwe plaatsen

Financiële planning 1033

De Hypotheekshop heeft woensdag in Ridderkerk en Naaldwijk nieuwe vestigingen geopend. Over een maand komt er ook op Schiphol een kantoor. De franchiseketen was nog niet op die plaatsen gevestigd.

Hypotheekshop breidt uit in drie nieuwe plaatsen

De keten breidt het aantal kantoren daarmee uit naar 164, waarvan er tien dit jaar geopend zijn of worden.
Directeur Mark de Rijke wil doorgroeien naar 200 vestigingen en zet in op ‘hybride advies’. “Door middel van hybride advies bieden wij naar wens van de consument meerdere kanalen om advies in te winnen, zowel online als fysiek. Op die manier kunnen we laagdrempelig maatwerk bieden aan iedere klant. Dat past in de trend dat de klant zich weliswaar oriënteert op internet, maar onverminderd behoefte houdt aan een adviseur met een kantoor dichtbij.”
Volgens De Rijke profiteren franchisenemers van een CRM-systeem dat geavanceerde workflows biedt en koppelingen met andere systemen. Andere speerpunten zijn het Voorwaarden Informatie Pakket (VIP) en aanvraagcoaches die adviseurs ondersteunen.

Andere ketens

De Hypotheekshop is een van de grootste hypotheekadviesketens, naast Blauwtrust-dochter De Hypotheker (ruim 160 vestigingen). Moederbedrijf CMIS heeft met Huis & Hypotheek (60 kantoren) en Hypokeur (37) nog twee andere ketens in huis. Andere omvangrijke ketens zijn Hypotheek Visie (45 kantoren), dat door eigenaar Anton Vanden Bol te koop is  gezet, en De Hypotheekadviseur (26).

Reageer op dit artikel