nieuws

Reaal sluit als eerste met AOV aan op Rolls

Financiële planning 1152

Reaal heeft als eerste AOV-verzekeraar een directe koppeling gerealiseerd met de vergelijkingssoftware van Rolls. Met de koppeling tussen Rolls en de MijnAOV -omgeving van Reaal kunnen adviseurs snel een Reaal AOV vergelijken en afsluiten. 

Reaal sluit als eerste met AOV aan op Rolls

Adviseurs die vanuit Rolls kiezen voor de Reaal AOV, worden automatisch doorgestuurd naar de MijnAOV-omgeving van Reaal. Pim Hafkenscheid, directeur AOV bij Reaal: “We zijn erg blij met de koppeling tussen Rolls en MijnAOV. Hierdoor is dubbele invoer van gegevens niet meer nodig. Adviseurs kunnen daardoor snel en gemakkelijk een goede AOV aanvragen voor hun klant. En dat komt ook ten goede aan het AOV-advies van de adviseur aan de klant.”

Reageer op dit artikel