nieuws

Florius wil bezoekers Open Huizen Dag verleiden met ‘hypotheek binnen een dag’

Financiële planning 1534

Florius wil bezoekers Open Huizen Dag verleiden met ‘hypotheek binnen een dag’

Huizenzoekers mogen zaterdag weer in polonaise door het schaarse woningaanbod lopen tijdens de landelijke Open Huizen Dag en de daaraan gekoppelde route per woonplaats. Florius speelt op dit jaarlijks terugkerende fenomeen in met de guerrillacampagne ‘hypotheek binnen één dag’ voor haar acceptatie binnen 24 uur. De klant moet binnen die tijdspanne duidelijkheid krijgen over de haalbaarheid van de woning waar hij -en vele concurrenten- op azen. Mits de benodigde stukken correct en volledig zijn aangeleverd bij de adviseur.  

Wanneer de adviseur tijdens of na het adviesgesprek de woningzoekende laat weten welke documenten hij nodig heeft om bij Florius aan te leveren, dan kan er na ontvangst van de stukken binnen een dag duidelijkheid worden geven. Zo heeft de consument volgens de intermediaire hypotheekdochter van ABN Amro snel  financieringszekerheid -met twee weken bedenktijd- voor de woning(en) die hij zaterdag heeft bezocht.

Zonder rompslomp

De hypotheekaanvraag wordt bij de adviseur gedaan, maar het uploaden van documenten en het volgen van de aanvraag kan de consument ook online doen via de Florius website (mijnFlorius voor hypotheekaanvragen) en via de mijnFlorius app. Karin Polman, directeur Florius: “We zijn er trots op dat we consument en adviseur snel en efficiënt kunnen faciliteren. Wanneer de juiste stukken compleet ingevuld worden geüpload, dan kunnen wij binnen één dag na het renteaanbod de hypotheekaanvraag beoordelen. Hierdoor kan de adviseur, zonder veel administratieve rompslomp, zijn klant snel duidelijkheid geven. ”

De 24-uurs service van Florius is niet nieuw. De introductie eind vorig jaar deed het nodige stof opwaaien op amweb. 

 

Reageer op dit artikel