nieuws

Bovemij benoemt adjunct-directeur in financieringstak

Financiële planning 1174

Bovemij benoemt adjunct-directeur in financieringstak

Bovemij heeft Maarten van Schaik benoemd in de nieuwe functie van adjunct-directeur bij het onderdeel Financieringen. Naar een nieuwe algemeen directeur wordt nog gezocht.

De Bovag-dochter zegt dat de tak Financieringen zich de laatste vijf jaar stormachtig heeft ontwikkeld. Inmiddels is voor € 127 mln aan financieringen uitgezet. “Het aantal zakelijke klanten en de uitstaande leningen verdubbelden zich elk jaar opnieuw. De komende jaren willen we blijven groeien, maar tegelijkertijd ook in controle blijven.” Daarom is ervoor gekozen om naast een algemeen directeur ook een adjunct-directeur te benoemen die verantwoordelijk wordt voor Financiën en Risk. Van Schaik (rechts op de foto) was al werkzaam bij Bovemij als groepscontroller. Die functie wordt overgenomen door Oscar Beumer (links), nu ad-interim bij Bovemij-dochter RDC. Half september gaat Hanneke Hoogweg de positie van Beumer overnemen. Menno van den Berg blijft directeur Operations bij Bovemij Financieringen.

Vertrek Van der Vlist

Wie de nieuwe algemeen directeur wordt bij het financieringsbedrijf, is nog niet duidelijk. Die plek wordt nu nog bezet door Jan van der Vlist, maar hij heeft aangegeven te willen vertrekken zodra er een vervanger is. Van der Vlist wil als zelfstandig ondernemer aan de slag gaan.

Reageer op dit artikel