nieuws

Woekerpolisclubs denken samen sterker te staan in rechtszaken tegen verzekeraars

Financiële planning 639

Woekerpolisclubs denken samen sterker te staan in rechtszaken tegen verzekeraars

Vereniging Woekerpolis.nl en Stichting Woekerpolisproces gaan samen optrekken in hun strijd tegen verzekeraars. De twee belangenorganisaties verwachten dat ze door één front te vormen meer voor elkaar kunnen krijgen voor gedupeerde polishouders.

Vereniging Woekerpolis.nl en Stichting Woekerpolisproces willen met hun samenwerking ook voorkomen dat tegen sommige verzekeraars meerdere rechtszaken tegelijk worden gevoerd en dat andere verzekeraars aan hun aandacht ontsnappen. Samen vertegenwoordigen de twee claimclubs 125.000 gedupeerden van woekerpolissen.

Iedereen aan de beurt

“Alle verzekeraars moeten aan de beurt komen. Het laatste dat we willen, is dat er verzekeraars zijn die er mee wegkomen. Daarom willen we het komende jaar een groot aantal nieuwe procedures starten”, zegt Pieter Lijesen, voorzitter van Stichting Woekerpolisproces.

Beide organisaties blijven werken op basis van no cure no pay. Voor nieuwe deelnemers trekken beide organisaties de voorwaarden gelijk. Aanmelden is gratis en bij succes betalen gedupeerden achteraf 10% over het behaalde resultaat.

Reageer op dit artikel