nieuws

Florius biedt real-time inzage klantdossiers

Financiële planning 1103

Florius biedt real-time inzage klantdossiers

Met een nieuwe app (FAN) biedt Florius vanaf vandaag real-time inzage van klantdossiers aan voor adviseursrelaties.

De FAN app maakt het voor adviseurs mogelijk om locatie- en tijdonafhankelijke hypotheekaanvragen in te zien. De adviseur kan via zijn of haar smartphone/tablet de berichtenboxen checken en direct telefonisch contact opnemen met de klant. Volgens eigen zeggen kan de adviseur snel anticiperen op de situatie van de klant.

Karin Polman, directeur van Florius: “Florius is op tal van terreinen bezig om de digitale connectie tussen klant en adviseur te verbeteren. Met de FAN app heeft de adviseur nu ook onderweg toegang tot de klantgegevens. Hiermee zetten we een volgende stap in het toegankelijker maken van het hypotheek-aanvraagproces.”

Reageer op dit artikel