nieuws

30.000ste hypotheek voor Munt

Financiële planning 2217

30.000ste hypotheek voor Munt

Munt Hypotheken heeft haar 30.000ste hypotheek aan de man gebracht. Dit heeft marketing- en distributiemanager Menno Luiten via LinkedIn naar buiten gebracht.

Via LinkedIn meldt Luiten alleen “30.000…” met een luchtfoto van een kleine gemeente erbij. De nieuwe mijlpaal zat er al een tijdje aan te komen. Sinds de oprichting eind september 2014 groeit Munt snel. In mei vorig jaar werd het aantal van 20.000 klanten bereikt.

Volgens gegevens van IG&H was Munt in het derde kwartaal  van 2016 de zesde hypotheekverstrekker van ons land, met een marktaandeel van een kleine 7%. Inmiddels heeft het label van Dutch Mortgage Funding Company tien pensioenfondsen als fundingpartner aan zich weten te binden.

Het intermediair riep Munt vorige maand uit tot beste geldverstrekker van 2016.

Reageer op dit artikel