nieuws

VKG heeft nu volmacht hypotheken van ASR

Financiële planning 1784

Serviceprovider VKG heeft per 1 januari een volmacht hypotheken van ASR Levensverzekering. Hypotheekaanvragen voor een ASR WelThuis hypotheek of een ASR Woninghypotheek die financieel adviseurs via de serviceprovider VKG indienen, kunnen hierdoor direct worden beoordeeld. Het acceptatieproces voor hypotheken wordt zo flink korter, stelt het volmachtbedrijf.

VKG heeft nu volmacht hypotheken van ASR

Met de hypotheekvolmacht wil VKG het aanbod van hypotheken uitbreiden. Tom van der Geer, directievoorzitter van VKG: “Wij gaan het komende jaar voor meerdere geldverstrekkers deze dienst aanbieden. De dienstverlening past bij de ambitie van VKG om adviseurs steeds beter te ondersteunen zodat zij meer voor hun klanten kunnen betekenen. Door de continue uitbreiding van de mogelijkheden bij VKG kan de adviseur zich optimaal concentreren op zijn adviserende rol.”

Voor de hand liggende samenwerking

De samenwerking met ASR op het gebied van hypotheken ligt voor de hand aangezien de verzekeraar sinds 2015 eigenaar is van VKG. De serviceprovider werkt op het gebied van hypotheken ook samen met Aegon, Conservatrix, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, Reaal en Woonfonds, aangevuld met Attens, BLG, Generali, Hypotrust, Lloyds Bank en Tellius.

Reageer op dit artikel