nieuws

Verplichte AOV voor zzp’ers verdeelt bezoekers amweb

Financiële planning 2502

Verplichte AOV voor zzp’ers verdeelt bezoekers amweb

Politiek gezien lijkt er steeds meer steun te ontstaan voor eenverplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers. De bezoekers van amweb zijn echter sterk verdeeld over de kwestie, zo blijkt uit de wekelijke poll.

Een uiterst krappe meerderheid van 51% vindt het wel een goed idee en onderschrijft de stelling dat de samenleving anders uiteindelijk toch wel opdraait voor zieke zzp’ers. 49% is echter tegen het idee van een verplichte verzekering en onderschrijft de stelling dat ondernemers er bewust voor kiezen om risico te lopen.

Deze week willen we van u weten waar u staat in de discussie over het toetsmoment voor hypotheken. Zijn de nieuwe verstrekkingsnormen op tijd bekend?

[poll id=79]

Reageer op dit artikel