nieuws

Figlo en MoneyView versterken samenwerking

Financiële planning 2480

Figlo en MoneyView versterken samenwerking

Figlo en MoneyView hebben hun samenwerking versterkt. Gebruikers van Figlo Advisor hebben nu toegang tot alle MoneyView AeQuote modules. Met deze software kunnen adviseurs makkelijk een compleet prijsoverzicht maken van ORV’s, AOV’s, woonlastenverzekeringen, direct ingaande lijfrentes, lijfrente opbouw, direct ingaande pensioenen, woonlastenverzekeringen en spaarhypotheken, aldus beide bedrijven.

“Een marktbrede productvergelijking helpt adviseurs om klanten onafhankelijk en vooral objectief te adviseren. Alle modules van AeQuote worden gratis bijgeleverd bij een nieuwe licentie van het softwareprogramma. De samenwerking tussen Figlo en MoneyView wordt hiermee verder versterkt”, laat MoneyView weten.

Makkelijke uitstap
Al sinds de lancering van Figlo Advisor in 2011 worden modules van MoneyView AeQuote meegeleverd. “Doordat AeQuote geïntegreerd is in de software, is het makkelijk om een uitstapje te maken naar de productvergelijking, zegt Olaf van der Elst van Figlo. “Adviseren met behulp van MoneyView is essentieel voor een deskundig en objectief advies. Met onze oplossing kunnen adviseurs op een makkelijke manier financiële zaken inzichtelijk maken. Het advies vervolgens onderbouwen met rapportage van MoneyView is een win-win situatie. Wij zijn erg trots op deze inmiddels jarenlange samenwerking met MoneyView.” Ook Martin Koot van MoneyView ziet de voordelen. “Met AeQuote kunnen adviseurs inzicht krijgen in de prijzen van al deze producten. Dit inzicht is essentieel om je klant te helpen een goede keus te maken voor een product.”

Reageer op dit artikel