nieuws

4 op rij voor AH Finance

Financiële planning

4 op rij voor AH Finance

AH Finance uit Diemen mag zich voor de vierde keer op rij ‘Beste hypotheekkantoor’ van Nederland noemen. Met een score van gemiddeld een 9,5 is het kantoor met de overwinning aan de haal gegaan. Independer heeft dit beoordeeld op basis van beoordelingen die tussen maart 2015 maart 2016 op de website zijn achtergelaten.

Dit jaar telt deze lijst maar 10 kantoren die nog niet eerder hebben gewonnen. En dat is een unicum in de 6 jaar dat de hypotheekprijs wordt uitgereikt. Van de 25 regiowinnaars scoort AH Finance uit Diemen het best. “Wij zijn heel blij dat onze klantgerichte aanpak opnieuw gewaardeerd wordt”, laat directeur Marcel Hulsman weten. “Met deze award weten we dat we goed op weg zijn. Tegelijkertijd motiveert het ons om te blijven ontwikkelen waardoor we onze klanten een goed advies voor een eerlijke prijs kunnen geven.”

Met de uitreiking van de jaarlijkse hypotheekprijs wil Independer bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van het advies.

Reageer op dit artikel