nieuws

Ook VCN United Capital gaat Argenta aanbieden

Financiële planning

Ook VCN United Capital gaat Argenta aanbieden

In navolging van nieuwe formule Huismerk gaat ook VCN United Capital hypotheken van Argenta aanbieden. Die hypotheken lagen eerder al in het schap bij VCN en zijn daar nu weer terug.

“In het verleden hebben we al een goede samenwerking gehad met Argenta en ik ben blij dat we dit nu weer kunnen voortzetten”, zegt Jeroen Walhout. “Argenta biedt duidelijke projecten met scherpe rentetarieven en dat sluit goed aan bij onze intermediairs en haar klanten. Ik verwacht dan ook dat de samenwerking succesvol zal verlopen.”

Naast Argenta heeft VCN een volmacht van nog zes andere aanbieders, waaronder NIBC Direct, Lloyds Bank en Hypotrust. Daarnaast wordt er samengewerkt met nog negen andere hypotheekverstrekkers. Walhout: “De primaire toegevoegde waarde van onze aangesloten intermediairs naar hun klanten is dat zij onafhankelijk kunnen adviseren. Daarbij is een keuze uit een ruim assortiment een must.”

Reageer op dit artikel