nieuws

Kredietaanvragen via Adviesbox naar CFSN Kredietendesk

Financiële planning

Kredietaanvragen via Adviesbox naar CFSN Kredietendesk

CFSN Kredietendesk heeft haar systemen gekoppeld aan Adviesbox. De serviceprovider die zich richt op de ondersteuning van het intermediair voor consumptieve kredietverlening wil daarmee het kredietaanvraagproces voor op hypotheek gerichte intermediairs makkelijker maken.

Het intermediair kan voortaan direct vanuit de adviessoftware van Adviesbox een kredietofferte aanvragen bij CFSN. Directeur Hans Schoonwater geeft aan dat met de samenwerking met Adviesbox het eerste adviessoftwarehuis is aangesloten, maar zeker niet het laatste. CFSN is volgens Schoonwater ook in gesprek met de andere softwarehuizen om zo marktbrede toegang te realiseren.

Reageer op dit artikel