nieuws

Huismerk mag ook Argenta aanbieden

Financiële planning

Huismerk mag ook Argenta aanbieden

De nieuwe formule Huismerk gaat met ingang van maandag aanstaande ook aan de slag met Hypotheken van Argenta. Na NIBC, Lloyds Bank en Hypotrust is het de vierde hypotheek volmacht voor Huismerk, dat onafhankelijk adviseurs de mogelijkheid biedt om ondersteunende activiteiten uit te besteden.

“We zijn verheugd om onze deelnemers te kunnen bedienen met Argenta Hypotheken. De solide producten en scherpe rente maken hun hypotheken gewild. De keuze voor Argenta om ons een volmacht te verlenen is gebaseerd op de kwaliteit van onze organisatie en daarmee ook een blijk van vertrouwen. Dat doet ons natuurlijk ook goed”, zegt directeur Edsel de Graaf die bij Huismerk verantwoordelijk is voor het assortiment.

Reageer op dit artikel