nieuws

Overweldigende belangstelling voor Woekertoer, inschrijving gesloten

Financiële planning

Overweldigende belangstelling voor Woekertoer, inschrijving gesloten

De belangstelling voor de nieuwe Woekertoer die Vereniging Woekerpolis.nl is dusdanig groot dat de vereniging de inschrijving voor de tweede aflevering in Utrecht heeft moeten sluiten. Ab Flipse, voorzitter van de Vereniging, meldt aan amweb dat er inmiddels 509 aanmeldingen zijn.

De vereniging begon samen met ConsumentenClaim vorig jaar met de Woekertoer. Destijds werden er zes avonden georganiseerd waarop gedupeerden gratis advies kregen van Flipse of juristen van Consumentenclaim over hun (mogelijke) woekerpolis. Gemiddeld kwamen er 180 mensen af op die sessies. Dit jaar werden er twee avonden georganiseerd. Vorige week in Amsterdam, met 250 aanmeldingen, en komende woensdag in Utrecht.

De belangstelling voor die dag overtrof alle verwachtingen, met intussen 509 aanmeldingen. “Meer kunnen we er gewoon niet aan”, laat Flipse weten. Om alle ingeschreven mensen te kunnen helpen, begint de avond, in congrescentrum Het Veerhuis, dit keer een uur eerder, om 18.00 uur. Maar meer mensen kunnen helaas niet komen. “De belangstelling voor de woekerpolis is enorm”, zegt Flipse. “Ons klantcontactcentrum kan met moeite alle vragen aan. De woekerpolis is niet dood, hij leeft.”

Reageer op dit artikel