nieuws

Geldshop introduceert bespaarservice

Financiële planning

Geldshop introduceert bespaarservice

Geldshop (intermediair in consumptief krediet) introduceert een bespaarservice met als doel klanten te helpen de vaste maandlasten te verlagen. In Nederland hebben bijna 800.000 mensen een betalingsachterstand op een afgesloten lening zoals een hypotheek of consumptief krediet.

Achterstanden in betalingen ontstaan vaak doordat de persoonlijke situatie van iemand verandert. Gezinsuitbreiding, scheiding of baanverlies maken dat inkomsten en maandlasten niet meer in balans zijn. Madiha Leuven, directeur van Geldshop: “Als de consument erin slaagt om zijn maandlasten te verlagen, dan creëert hij een buffer en wordt hij in staat gesteld om uit de betalingsachterstanden te komen en te blijven. Vanaf vandaag dragen wij hier actief aan bij door een bespaarservice-website beschikbaar te stellen voor consumenten. Daarop kunnen ze op zoek naar het beste aanbod in de markt voor energie, kabel, telefonie en internet. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om te besparen op hypotheken.”

Samenwerking
Geldshop is voor deze bespaarservice een samenwerking aangegaan met de vergelijkingssite Pricewise. Voor hypotheken wordt samengewerkt met financieel advieskantoor Acadium Bastion (en haar dochter Nederlands Hypotheek Collectief). Klanten van Geldshop kunnen bij deze zustermaatschappij een gratis hypotheekcheck krijgen. Als daaruit blijkt dat er een besparing te realiseren is door het oversluiten naar een betere aanbieding, dan worden pas advieskosten berekend. Geldshop klanten betalen voor hypotheekadvies en -bemiddeling € 999.

 

 

Reageer op dit artikel