nieuws

Huismerk van start met NIBC en Lloyds

Financiële planning

De nieuwe formule Huismerk (van de recent opgerichte serviceprovider Romeo) is vanaf vandaag daadwerkelijk operationeel. Gestart wordt met volmachten voor hypotheken van NIBC en Lloyds Bank. De komende weken zullen hypotheken van nog vier hypotheekverstrekkers in volmacht geleverd gaan worden.

Huismerk van start met NIBC en Lloyds

Edsel de Graaf die bij Huismerk verantwoordelijk is voor het assortiment, zegt: “Voor consumenten is het enorm belangrijk om snel zekerheid te krijgen over de haalbaarheid van hun hypotheek en niet te worden verrast door onverwachte vragen en eisen. Telkens weer blijkt dat bepalend voor de tevredenheid van consumenten over zowel de adviseur als de geldverstrekker. Een volmacht geeft ons en onze kantoren het meeste grip op dit proces.”

Samen met een aantal hypotheekverstrekkers op het schap die Huismerk niet in volmacht levert, hebben deelnemende kantoren volgens De Graaf toegang tot een breed assortiment hypotheken.

Eerste formule
Dit serviceconcept voor hypotheken is de eerste formule die Romeo lanceert. Voor 2016 staat een franchiseformule gepland. Romeo is een nieuwe speler in de hypotheekmarkt die zijn deuren opende in september. In augustus werd bekend dat ook Paul van der Meijs, de voormalig directievoorzitter van De Hypotheker, toe is getreden tot de directie van Romeo die verder bestaat uit Martin Keegstra en Edsel de Graaf.

Reageer op dit artikel