nieuws

Woonfonds in de zomer 24 uur per dag bereikbaar

Financiële planning

Woonfonds in de zomer 24 uur per dag bereikbaar

Woonfonds heeft vanwege de drukte in de markt er tijdelijk voor gekozen om 24 uur per dag aanwezig te zijn voor dienstverlening aan adviseurs. De hele zomer lang is de hypotheekverstrekker op een speciaal telefoonnummer de hele dag bereikbaar.

De keuze werd gemaakt vanwege de volgens Woonfonds gebruikelijke drukte in de zomermaanden. “Woonfonds voorzag deze drukte op tijd en koos dit jaar voor een andere aanpak”, schrijft de hypotheekverstrekker. “Zodra de verwerkingstijd van nieuwe aanvragen boven de vijf werkdagen komt, worden adviseurs pro-actief geïnformeerd. Medewerkers van de Businessdesk van Woonfonds zijn dag en nacht bereikbaar om vragen te beantwoorden over de status van lopende nieuwe aanvragen. Daarnaast wordt er door acceptanten overgewerkt om de verwerkingstijden zo laag mogelijk te houden.”

De zomerservice, het telefoonnummer 013-7440321 is tot 1 september dag en nacht in de lucht, levert vooralsnog vooral telefoontjes op tussen 17:30 en 20:30. Ruim de helft kwam tussen die tijdstippen in. Het laatste telefoontje kwam om 22:50 binnen, het vroegste om 7:50. Na 1 september verwacht Woonfonds de verwerkingstijd voor nieuwe aanvragen weer naar het standaardniveau te hebben gebracht en wordt het speciale nummer gesloten.

Reageer op dit artikel