nieuws

Financieel planner Viisi start intern opleidingsinstituut

Financiële planning

Financieel planner Viisi start intern opleidingsinstituut

Financieel adviesbureau Viisi start in samenwerking met Hoffelijk Financieel een intern opleidingsinstituut: Viisi Academy. Naast het verzorgen van interne opleidingen door Hoffelijk willen beide organisaties ook een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de Nederlandse financiële markt.

Viisi, dat vorig jaar een FD Gazelle in ontvangst mocht nemen, wil nadrukkelijker focussen op de kwaliteit van haar dienstverlening. “Veel van onze consultants en backoffice medewerkers komen zo van de universiteit, toch willen we ze intern opleiden. Onze eigen mensen kennen ons DNA beter dan wie ook. Samen met Hoffelijk kunnen we nu ook inhoudelijke opleidingen intern aanbieden”, aldus Peternille Dekker, HR Manager bij Viisi.

Toegevoegde waarde
Hoffelijk Financieel en Viisi zijn van mening dat door samen te werken met mensen die hetzelfde doel nastreven, de dienstverlening naar een hoger plan getild kan worden. Beide partijen noemen daarbij ook toezichthouder AFM die vorige maand aangaf dat de financiële sector meer initiatief moet nemen zich proactief richting haar klanten op te stellen en daarnaast meer moet doen om de klant daadwerkelijk centraal te stellen. De AFM meent dat veel ondernemingen worstelen met de structuren uit het verleden en moeite hebben met het aanpassen van de eigen cultuur en gedrag.

Passie
Zowel Viisi als Hoffelijk Financieel zijn relatief jonge bedrijven die in 2010 gestart zijn. “Wij willen onze passie voor het vak uitstralen en overbrengen. Wij willen jonge mensen die willen werken in de financiële sector laten zien dat er juist ruimte is voor een nieuwe benadering en frisse ideeën. Bij ons heb je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak”, aldus Dekker.

 

 

Reageer op dit artikel