nieuws

Hypotheekshopper van het jaar deelt graag kennis en ervaring

Financiële planning

Herman Broere, eigenaar van De Hypotheekshops in Alphen aan den Rijn en Bodegraven, is uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van 2015’. Hij ontving de prijs gisteren tijdens de Landelijke Franchisedag uit handen van Lodewijk van der Heijden, directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie. Broere kreeg de titel onder meer vanwege ‘zijn duidelijk streven naar hoge kwaliteit in advies en organisatie’.

Hypotheekshopper van het jaar deelt graag kennis en ervaring

De onderscheiding ‘Hypotheekshopper van het Jaar’ is in het leven geroepen om de verdere ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur te stimuleren. Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, opleiding van personeel en het uitdragen van het merk. Lodewijk van der Heijden: “Financieel advies op een steeds hoger niveau te krijgen waarbij de klant écht centraal staat, is één van Hermans drijfveren. Deze ambitie zie je in zijn hele organisatie terug.”

Broere mocht recent voor De Hypotheekshop in Alphen aan den Rijn de Independer award ‘Beste Hypotheekkantoor van de regio Hollands-Midden’ in ontvangst nemen. Verder zet hij zich volgens Van der Heijden actief in om zijn kennis en ervaring ‘ten dienste te stellen aan De Hypotheekshop-formule’. Hij is lid van de Commissie Visie en Toekomst en bestuurslid van de Hypotheekshop Franchise Vereniging. “Ook staat hij collega’s van andere Hypotheekshops graag ter zijde met raad en daad.”

Reageer op dit artikel