nieuws

Yarden lanceert Uitvaart op Maat Verzekering

Financiële planning

Yarden lanceert een nieuwe uitvaartverzekering: Uitvaart op Maat Verzekering. Verzekerden kunnen met de uitvaartverzekering zelf de looptijd van de verzekering bepalen. Daarnaast kan de premie en het verzekerde bedrag tussentijds worden gewijzigd. Ook kunnen klanten hun verzekering ‘gemakkelijk’ afkopen op basis van een afkoopwaarderegeling.

Yarden lanceert Uitvaart op Maat Verzekering

Het verzekerde bedrag kan omhoog of omlaag worden bijgesteld. Ook kan de klant kiezen voor indexatie van het verzekerde kapitaal. “Klantonderzoek van Yarden in onder andere klantpanels toont aan dat er behoefte is aan flexibele verzekeringsproducten. Met de Uitvaart op Maat Verzekering spelen wij hierop in”, aldus Serge Evers, directeur Yarden “Door het flexibele karakter van de verzekering blijft deze naadloos aansluiten op de veranderende uitvaartwensen. Yarden heeft daarnaast elke drie jaar contact met de klant om te zien of er aanpassingen nodig zijn.”

Klanten krijgen een keuze in de looptijd van de verzekering en kunnen bepalen hoe lang er premie wordt betaald. Zo kan er gekozen worden voor looptijden van 10, 20 of 30 jaar of voor een looptijd tot het 65e of 85e jaar. “Als de looptijd is verstreken hoeft er geen premie meer te worden betaald, maar blijft men daarna wél gewoon verzekerd voor het verzekerde bedrag”, schrijft Yarden. Consumenten die kiezen voor de Yarden Uitvaart op Maat Verzekering worden automatisch lid van de Yarden Vereniging.

Reageer op dit artikel