nieuws

Twee nieuwe bestuursleden stichting CEHP

Financiële planning

De Stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners (CEHP) heeft twee nieuwe bestuursleden aangesteld. Lodewijk van der Heijden (foto) en Maarten van Hasselt zijn per 20 februari toegetreden tot het bestuur van de stichting.

Twee nieuwe bestuursleden stichting CEHP

Van der Heijden is momenteel directeur distributie bij Welke Beheer en werkte eerder bij onder meer Reaal en de Hypotheekshop. Van Hasselt is manager klantgebieden bij SNS Bank en werd onlangs al benoemd tot voorzitter van de Commissie Masterclasses van de stichting. Naast Van der Heijden en Van Hasselt bestaat het vijfkoppige bestuur nu uit Joost Melis (voorzitter), Peter Wormskamp (secretaris) en Geert Hendrikx.

Voor de stichting is 2015 ook een belangrijk jaar omdat het studiemateriaal onder handen wordt genomen. “De Stichting CEHP voert op dit moment een omvangrijke transitie uit”, zegt voorzitter Melis. “Het studiemateriaal voor de Leergang Hypothecaire Planning wordt geactualiseerd en uitgebreid, waardoor het nog beter aansluit bij de actuele eisen die aan een Hypothecair Planner worden gesteld. En eind van dit jaar zal ook een nieuwe exameninstelling de examens gaan afnemen. Dit zijn grote veranderingen die echter noodzakelijk zijn, gelet op de opwaardering die het specialisme Hypothecair Planner momenteel doormaakt. Ik ben heel erg blij met de enorme ervaring die de nieuwe bestuurders meebrengen. Met de uitbreiding is het bestuur representatief samengesteld voor de verschillende werkgebieden waarbinnen Hypothecair Planners professioneel bezig zijn. Daarmee kunnen wij en de Vereniging de onderscheidende meerwaarde die een Hypothecair Planner heeft voor de consument nog duidelijker profileren.”

Reageer op dit artikel