nieuws

Obvion brengt jaaropgave hypotheek in videoboodschap

Financiële planning

Obvion brengt jaaropgave hypotheek in videoboodschap

Naast een saldo-opgave per post, ontvangen woningeigenaren met een Obvion hypotheek ook een persoonlijke online videoboodschap. Met deze video informeert de hypotheekverstrekker zijn klanten over de huidige situatie van hun hypotheek.

In ongeveer twee minuten wordt een aantal onderdelen van de saldo-opgave een-op-een doorgelopen, zoals het betaalde bedrag aan rente en aflossing, inclusief eventuele extra aflossingen of extra geleend geld. Obvion is de eerste financieel dienstverlener die jaaropgaven ook per video verstrekt.

Marketingmanager Cynthia Tulp: “We willen onze klanten op een persoonlijke, maar vooral ook makkelijke manier laten zien hoe hun hypotheek ervoor staat. Met de online videoboodschap maken we de materie minder complex en ook toegankelijk. Zodat klanten een beter inzicht krijgen in hun hypotheek.”

De video wordt aangeboden in ‘MijnObvion’, een online omgeving waar klanten op kunnen inloggen en 24/7 inzicht hebben in hun eigen hypotheeksituatie. Naast de persoonlijke online video biedt de omgeving nog meer tools, zoals bijvoorbeeld een rekenhulp extra aflossen.

Reageer op dit artikel