nieuws

TAF introduceert Special ORV

Financiële planning

TAF heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment overlijdensrisicoverzekeringen: de TAF Special ORV. Het nieuwe product heeft een kortere premieduur en de eventuele reservewaarde kan uitgekeerd worden als de verzekering voor de einddatum beëindigd wordt.

TAF introduceert Special ORV

TAF laat weten dat bij dalende kapitalen de laatste vijf jaar van de looptijd premievrij zijn. Het nieuwe product kent zowel gelijkblijvende als dalende verzekerde kapitalen. De risicodrager is Credit Life AG. David Jongeleen, directeur van TAF, : “We vonden dat er nog ruimte genoeg was voor een ORV op een iets andere leest. De TAF Special ORV kent net zoveel keuzemogelijkheden om de dekking op maat te maken als de TAF Personal ORV. Door de kortere premiebetalingsduur bij dalende kapitalen en de mogelijkheid om een reservewaarde terug te krijgen, spelen we in op wensen die recentelijk in opkomst zijn.”

TAF heeft ook de Personal Overlijdensrisicoverzekering vernieuwd: De eindleeftijd is verruimd naar 85 jaar en ook deze verzekering krijgt de mogelijkheid om de reservewaarde uit te keren als de verzekering vroegtijdig wordt beëindigd.

Reageer op dit artikel