nieuws

Huis & Hypotheek wil meer ‘adviseurs om de hoek’

Financiële planning

Huis & Hypotheek wil meer ‘adviseurs om de hoek’

Huis & Hypotheek opent eind van deze maand in Bloemendaal zijn vijftigste kantoor. De hypotheekketen wil tegen de trend in de opties ontdekken om het netwerk van adviseurs en franchisenemers steeds verder uit te breiden.

De keten constateert dat steeds meer banken hun lokale kantoren sluiten in kleinere steden en dorpen en wil juist om die reden de landelijke dekking uitbreiden. “Mensen hebben behoefte aan een financieel adviseur om de hoek”, zegt Bart Koster, directeur Sales van Huis & Hypotheek. “Bij wie ze gewoon binnen kunnen lopen en bij wie ze met al hun financiële vragen terecht kunnen. Dat is voor ons een belangrijke reden om te zorgen dat we overal te vinden zijn.”

De uitbreiding van Huis & Hypotheek begint met de opening van het vijftigste kantoor van de keten in Bloemendaal op 30 januari. Koster spreekt de intentie uit om de komende jaren meer nieuwe kantoren te openen. “Huis & Hypotheek vindt het belangrijk om dichtbij haar klanten te zijn, met een adviseur die de klant kent. Daarom zetten we in 2015 verder in op groei. We voeren nu gesprekken met diverse geïnteresseerden. Daarnaast zoeken we in meerdere regio’s nog naar ambitieuze ondernemers die deel willen uitmaken van onze formule. Een landelijke en evenwichtige dekking is het uiteindelijke streven.”

Reageer op dit artikel