nieuws

André Brusse op PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar

Financiële planning

André Brusse is woensdagavond op het PFP Forum in Hilversum verkozen tot Financieel Planner van het Jaar 2015. Brusse, die werkt bij vermogensbeheerder T&E Inmaxxa, kreeg een wisselbeker en een reis naar een Amerikaans congres van financieel planners in september.

André Brusse op PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar

De prijs, in het leven geroepen door de Stichting Persoonlijke Financiën om het vak persoonlijke financiële planning meer op de kaart te zetten, werd aan Brusse (links op de foto) uitgereikt vanwege ‘zijn heldere manier van communiceren en het op een toegankelijke manier tonen van grondig inzicht in de situatie van de klant’. Juryvoorzitter Roelof Meijer toonde zich tevreden met Brusse als zeventiende winnaar van de prijs: “Communicatie en deskundigheid gaan hand in hand. We zijn trots op de winnaars die we door de jaren heen hebben gehad. Zij zijn uitstekende ambassadeurs voor het vak. Met André Brusse als Financieel Planner van het Jaar 2015 hebben we weer een top-ambassadeur.”

Reageer op dit artikel