nieuws

Aantal FFP-leden groeit

Financiële planning

Het ledental van de Federatie Financieel Planners (FFP) is vorig jaar met 69 gegroeid tot 3.714. Nooit eerder sinds de oprichting in 1996 was het aantal leden zo groot.

Aantal FFP-leden groeit

Tegenover 225 nieuwe FFP-leden stonden in 2014 ook 156 financieel planners die hun lidmaatschap beëindigden. Directeur Bert Sonneveld is tevreden met de gestage groei. “In 2015 gaan we de leden nog meer ondersteunen op het gebied van vakkennis en vaardigheden. Daarnaast blijven we hard werken aan de naamsbekendheid van de financieel planner en proberen we duidelijk maken wat de toegevoegde waarde van financiële planning is voor de consument. Financiële planning is het adviesconcept van de toekomst. Niet voor niets willen financieel adviseurs en professionals uit andere beroepsgroepen zich in toenemende mate bekwamen in ons vakgebied.”
Voor Sonneveld is het motto van 2015 ‘leden centraal’: “Kennisondersteuning en -uitwisseling, consumentencommunicatie, lobby en belangenbehartiging, (internationale) samenwerking en ledencommunicatie zijn wat mij betreft dé kernaandachtspunten voor 2015”, schrijft hij in zijn blog op de FFP-site.

 

 

 

Reageer op dit artikel