nieuws

Welke Groep gaat samenwerken met Nedasco

Financiële planning

Adviseurs van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Welke Financiële Diensten, alle onderdeel van de Welke Groep, kunnen sinds kort gebruik maken van Nedasco. Via de serviceprovider kunnen zij verzekeringen vergelijken en aanvragen voor hun klanten.

Welke Groep gaat samenwerken met Nedasco

De adviseurs van de franchises kunnen via het extranet van Nedasco aan de slag met schadeverzekeringen, maar ook zakelijke- en zorgverzekeringen. “Dankzij de vele volmachten van Nedasco hebben onze deelnemers een krachtige inkooppartner voor het adviseren van verzekeringen”, zegt Mark de Rijke, Directeur Business Development bij de Welke Groep. “In combinatie met een abonnement kunnen ze hiermee een volledig palet aan hun klanten bieden. Daarnaast profiteren ze van een gratis aanstelling en concurrerende tarieven voor de werkzaamheden die Nedasco uitvoert.”

Ook Nedasco is tevreden met de samenwerking. Wij zijn verheugd om samen met Welke de bij hun aangesloten adviseurs extra gemak te bieden”, zegt Marc Leemberg, manager sales & marketing van de serviceprovider. “De hypotheekadviseurs kunnen bij Nedasco eenvoudig online verzekeringen vergelijken en sluiten. Zij hebben via één inkoopkanaal toegang tot de gehele verzekeringsmarkt op hetgebied van schade, zorg en inkomen. Bijkomend voordeel is dat het bij Nedasco mogelijk is om onder andere de polis met kantoorlogo op te maken. Zo behoudt het kantoor een eenduidige uitstraling naar hun relaties.”

De Hypotheekshop bood via Intrasurance al schadeverzekeringen aan. “Daar voegen we nu de Nedasco-propositie aan toe”, zegt De Rijke, die aangeeft dat de samenwerking niet ten koste van Intrasurance gaat.

Reageer op dit artikel