nieuws

Welke Groep gaat samenwerken met Independer

Financiële planning

De Welke Groep gaat met behulp van Independer de kwaliteit van de vestigingen van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek beter in beeld brengen. Klanten worden actief gevraagd om op de site van de vergelijker een beoordeling achter te laten.

Welke Groep gaat samenwerken met Independer

Via de Zoek Adviseur-module van Independer kunnen klanten van de ketens een review achterlaten of de Kwaliteitscheck invullen. De daaruit voortvloeiende resultaten worden gebundeld in de Kwaliteitsmonitor Hypotheekadvies, die beschikbaar wordt gesteld aan de Welke Groep. Als onderdeel van de samenwerking nemen de ketens van De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek komend jaar een Plus Abonnement af bij Independer, waardoor de kantoren meer ruimte krijgen om gegevens te tonen.

Het gaat om in totaal 200 kantoren, 151 van De Hypotheekshop en 49 van Huis & Hypotheek. Deze kantoren hebben op dit moment een gemiddeld rapportcijfer van respectievelijk 8,2 en 8,3. Lodewijk van der Heijden, directeur distributie bij de Welke Groep, hoopt met de samenwerking de kantoren beter te kunnen profileren: “De aanwezigheid van Independer werkt uitstekend om de dienstverlening constant te verbeteren in het streven naar een 100% tevreden klant.”

Reageer op dit artikel