nieuws

TAF dankt adviseurs voor groei naar 200.000 polissen

Financiële planning

TAF heeft sinds vorige week 200.000 actieve polissen in de portefeuille zitten. De zelfbenoemde marktleider in overlijdensrisicoverzekeringen wist in ruim twee jaar tijd een verdubbeling van het aantal polissen in de boeken te realiseren en schrijft die groei toe aan de samenwerking met adviseurs.

TAF dankt adviseurs voor groei naar 200.000 polissen

De verzekeraar haalde medio 2012 de 100.000e polis binnen en wist die portefeuille de afgelopen twee jaar dus te verdubbelen. TAF kwam in 2005 op de markt, in eerste instantie met woonlastenbeschermers. Vanaf 2007 ging het bedrijf ook de markt voor orv’s op.

Volgens TAF-directeur David Jongeleen maakt de samenwerking met adviseurs het verschil voor de verzekeraar: “De groei die wij realiseren – de afgelopen jaren zelfs tegen de trend in de markt in – bevestigt ons keer op keer in onze keuze voor samenwerking met professionele hypotheek- en assurantieadviseurs. Wij zijn blij dat het intermediair ook voor TAF blijft kiezen, wij ervaren dat intensieve samenwerking wederzijds tot hoge prestaties leidt. Het gaat hierbij allang niet meer alleen om onze scherpe premies, maar om een combinatie van inhoudelijke ondersteuning, goede producten en een persoonlijke touch in onze dienstverlening.”

Reageer op dit artikel