nieuws

ING en Florius dubbel genomineerd in wedstrijd voor hypotheekorganisaties

Financiële planning

De genomineerde hypotheekadviesorganisaties voor de Gouden Spreekbuis 2014 zijn De Hypotheker, ABN Amro en ING. In de categorie hypotheekverstrekkers dingen Nationale- Nederlanden, Florius en Woonfonds mee. Voor alle zes geldt dat zij zich goed hebben weten te ontwikkelen ofwel stand hebben weten te houden in het afgelopen jaar. Dat meldt marktonderzoekbureau Blauw Research.

ING en Florius dubbel genomineerd in wedstrijd voor hypotheekorganisaties

Het bureau reikt jaarlijks de Gouden Spreekbuizen uit aan hypotheekadviesorganisaties en geldverstrekkers. De nominaties voor de adviesorganisaties baseert Blauw Research op de resultaten uit de Imago Blauwdruk HypotheekDistributie 2014. Dit onderzoek biedt inzicht in de bekendheid, het imago en de voorkeurspositie van de belangrijkste hypotheekadviesorganisaties onder potentiële -en recente afsluiters.

Verstrekkers
Het onderzoek Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers kijkt onder andere naar de ontwikkeling die geldverstrekkers doormaken op het gebied van bekendheid, waardering, imago, overwegen en voorkeur. Daarnaast is er gekeken of geldverstrekkers het belang van de consument echt centraal stellen en actief uitdragen, of ze het intermediair helpen bij het zoeken naar oplossingen voor klanten, het intermediair helpen met het voeden van relevante klantgegevens en of geldverstrekkers de tevredenheid/nps onder consumenten en het intermediair meten en hier opvolging aan geven.

Performance award
Blauw reikt naast de Gouden Spreekbuis ook de Performance Award uit. Obvion, Florius en ING zijn genomineerd. Voor deze award wordt in het onderzoek gekeken naar de belangrijkste tevredenheidaspecten in de ogen van het intermediair, namelijk: tevredenheid met het offerteproces, acceptatieproces, acceptanten, beheerproces, accountmanagers en algemene informatievoorziening.

De uitreiking van de Gouden Spreekbuizen 2014 en Performance Award 2014 vindt plaats op dinsdag 2 december in Amsterdam.

Reageer op dit artikel