nieuws

FD Gazelle voor snelgroeiend bedrijf financieel planners

Financiële planning

Viisi, nog geen vier jaar actief als speler in de financiële dienstverlening, heeft gisteren een FD Gazelle in ontvangst genomen. Met een groei van 583 procent eindigde het kantoor in ‘five star financial planning’ op de zesde plaats in de categorie kleine bedrijven in Noord-Holland.

FD Gazelle voor snelgroeiend bedrijf financieel planners

Het Financieele Dagblad reikt elk jaar Gazellen uit aan de snelste groeiers van Nederland. Alleen bedrijven die over de afgelopen drie boekjaren een onafgebroken groei van ten minste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Viisi startte ruim drie jaar geleden met financiële planning voor hoger opgeleiden. Alle adviseurs zijn universitair geschoold. Momenteel wordt de dienstverlening uitgebreid met makelaardij (Viisi Real Estate) en werving & selectie (Viisi People).

Signaal
Frank Tukker, partner bij Viisi, toont zich verheugd met deze titel: “Het is een signaal dat we op de goede weg zijn en ons advies goed aankomt bij onze klanten. We willen hen dan ook bedanken voor het vertrouwen dat zij telkens weer in ons stellen. Tegelijkertijd is het een compliment aan het hele team van Viisi, omdat kwaliteit en resultaat pas komen bovendrijven wanneer je als groep mensen gezamenlijk naar één doel werkt. Onze grootste bottleneck is nog steeds het vinden van goede collega’s, gemotiveerde academici met wie we verdere groei kunnen realiseren”.

Verspreid over drie categorieën (klein: €100.000 tot €2 mln, middelgroot: €2 mln tot €30 mln en groot: meer dan €30 mln) ontvangen dit jaar totaal 331 bedrijven een FD Gazelle.

Reageer op dit artikel