nieuws

Delta Lloyd brengt digitale polis voor overlijdensrisicoverzekering

Financiële planning

Delta Lloyd heeft een digitale polis voor de overlijdensrisicoverzekering geïntroduceerd, de E-polis. Een klant kan volgens de verzekeraar binnen één werkdag na het aanvragen de polis al ontvangen, als hij aan enkele voorwaarden voldoet.

Delta Lloyd brengt digitale polis voor overlijdensrisicoverzekering

Zo mogen er geen (medische) bijzonderheden zijn en is de polis niet verpand aan een hypotheek. Mocht er wel aanvullende medische informatie nodig zijn, worden de klant en zijn tussenpersoon per e-mail op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces. Annemieke Visser, directeur van Delta Lloyd Leven: “Wij zijn blij met de introductie van de E-polis. Het proces is nu helemaal digitaal. In drie stappen heeft de klant de digitale polis in de mailbox. Dit past in de strategie van Delta Lloyd om klanten en adviseurs beter te bedienen door onze producten en processen verder te vereenvoudigen.”

Reageer op dit artikel