nieuws

Paul van der Meijs vertrekt bij De Hypotheker

Financiële planning

Bestuursvoorzitter Paul van der Meijs vertrekt per 1 september bij adviesketen De Hypotheker. Arjan Bons, ceo van Blauwtrust Groep (het moederbedrijf van De Hypotheker) neemt voorlopig de taken van Van der Meijs waar.

Paul van der Meijs vertrekt bij De Hypotheker

Paul van der Meijs was gedurende drie en een half jaar bestuursvoorzitter van De Hypotheker en vertrekt volgens de adviesketen “in goed overleg” per 1 september.
Waarnemer Arjan Bons: “Paul van der Meijs heeft De Hypotheker de afgelopen drie en een half jaar uitstekend door een uitdagende fase geloodst. Dat was een zware taak. We gaan nu een volgende fase in waarin we zaken verder gaan vereenvoudigen en versnellen. Dit is een natuurlijk moment om van voorzitter te wisselen, zo hebben we gezamenlijk geconcludeerd.”

Het marktaandeel van De Hypotheker lag de laatste jaren rond de 10%. Bons geeft aan te willen groeien met het bedrijf: “We zijn een van de sterkste merken in de hypotheekmarkt en gaan nog dichter zitten op wat de klant van vandaag en morgen wil. We kijken daarbij ook naar facetten als prijspositie, efficiency en het versterken van de verbinding tussen online en onze winkels. Onze website trekt maandelijks 350.000 bezoekers. Dat is ongekend veel. Daar willen we richting onze vestigingen nog meer mee doen.”

Reageer op dit artikel