nieuws

Obvion en Stater tien jaar langer samen verder

Financiële planning

Obvion en Stater hebben hun samenwerking met tien jaar verlengd. De hypotheekverstrekker en hypothecair dienstverlener werken al sinds 1999 samen, waarbij Obvion gebruik maakt van het systeem van Stater om de hypotheekadministratie te beheren.

Obvion en Stater tien jaar langer samen verder

Ronald Touwslager, CEO van Obvion: “Om klanten optimaal van dienst te zijn hebben we een administratiesysteem nodig waarmee we snel en verantwoord kunnen handelen. De hernieuwde samenwerking sluit aan bij onze ambitie.” Ook Erwin Dreuning, CEO van Stater, is tevreden met de verlenging: “Obvion en Stater hebben een langdurige relatie en wij zijn ontzettend blij dat we deze relatie kunnen bestendigen. Daarnaast past deze verlenging uitstekend in onze strategische doelstelling.”

Reageer op dit artikel