nieuws

Infosite Ardanta brengt sterrensysteem voor uitvaartverzorgers

Financiële planning

Op de site doodgaanendoorgaan.nl van uitvaartverzekeraar Ardanta kunnen nabestaanden vanaf nu hun ervaringen met een uitvaartverzorger delen. Ruim 900 uitvaartverzorgers in Nederland, van kleine lokale tot landelijke, staan gratis vermeld op de beoordelingssite.

Infosite Ardanta brengt sterrensysteem voor uitvaartverzorgers

Nabestaanden kunnen de uitvaartverzorger kosteloos beoordelen op kwaliteit, betrokkenheid en prijs. Door het sterrensysteem zien bezoekers in één oogopslag hoe nabestaanden de uitvaartverzorger hebben ervaren. Daarnaast kunnen nabestaanden een beoordeling schrijven. De uitvaartverzorger kan hierop reageren. Guido Horst, directeur Ardanta: “De beoordelingssite past bij wat wij voor de consument doen. We zijn de praktische gids rond doodgaan. Mensen kunnen goed hun eigen keuzes maken als ze volledig worden geïnformeerd. En daar helpen we bij.”

Offerte
Via de site kunnen bezoekers kosteloos een offerte bij uitvaartverzorgers opvragen. Een aantal vragen leidt de consument door het offerteprogramma. “Zo is de consument zich direct bewust van de keuzes die bij het regelen van een uitvaart moeten worden gemaakt”, aldus Horst.

Populair
De website doodgaanendoorgaan.nl heeft in een handvol maanden tijd al meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Op de site biedt Ardanta, onderdeel van ASR, praktische tips en checklists rondom doodgaan.

Reageer op dit artikel