nieuws

Geert Hendrikx (CDFD) per 1 juli voorzitter van NVHP

Financiële planning

Geert Hendrikx (CDFD) per 1 juli voorzitter van NVHP

Geert Hendrikx is per 1 juli de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Hij is de opvolger van Rob Wagenvoord. Hendrikx is momenteel ook voorzitter van de raad van bestuur van DAK en lid van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Die laatste functie geeft hij per 1 juli op.

“De afgelopen twee jaar heeft de NVHP een intensieve periode van bezinning doorgemaakt”, blikt Wagenvoord terug op zijn voorzitterschap. “Leden hebben een duidelijke keus gemaakt om, met behoud van eigen identiteit, de focus van de vereniging te leggen op verbreding en verdieping van bovenwettelijke deskundigheid en vaardigheid. De vier pijlers voor succes van onze leden zijn, in willekeurige volgorde: integriteit, deskundigheid, vaardigheid en ondernemerschap.”

Die vier elementen zullen voor Hendrikx centraal staan als hij aantreedt als voorzitter. Wagenvoord: “Dat Geert Hendrikx bereid is verder leiding te geven aan dit proces is voor de vereniging van groot belang. Geert kent als praktijkman de eisen en mogelijkheden op dit gebied.” Hendrikx was bij het CDFD vertegenwoordiger van het intermediair.

Reageer op dit artikel