nieuws

Donna Twilt Hypotheekshopper van het jaar

Financiële planning

Donna Twilt-Van der Voorn, eigenaar van de Hypotheekshop in Nieuwkoop, is uitgeroepen tot ‘Hypotheekshopper van 2014′. Ze kreeg de titel onder meer vanwege haar klantgerichte werkwijze, zegt directeur Lodewijk van der Heijden.

Donna Twilt Hypotheekshopper van het jaar

Twilt ontving de prijs tijdens de Landelijke Franchisedag op 3 april uit handen van Lodewijk van der Heijden, directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie. Hij zegt: “Donna Twilt is een ondernemer met passie die oprecht interesse heeft in haar klanten. Een allround adviseur en een netwerker die via samenwerking succes boekt. Zij is een uitstekende adviseur die het belang van haar klanten vooropstelt en daarom ook heel goed past bij De Hypotheekshopformule. Donna denkt niet alleen na over zaken die anders en beter kunnen, maar aarzelt ook niet om veranderingen daadwerkelijk toe te passen. Altijd met het doel het klantbelang voorop te stellen.”

Wedstrijd
De onderscheiding ‘Hypotheekshopper van het Jaar’ is in het leven geroepen om de verdere ontwikkeling van het vak van hypotheekadviseur te stimuleren. “Winnaars hebben een voortrekkersrol vervuld bij de verdere professionalisering van het adviesvak en zijn daarbij aantoonbaar succesvol geweest. Beoordelingscriteria zijn onder meer ondernemerschap, opleiding van personeel en het uitdragen van het merk”, aldus de organisatie.
De Hypotheekshop heeft vestigingen op 150 plekken in Nederland. Sinds juli 2013 is de formule onderdeel van Welke Beheer.

Reageer op dit artikel