nieuws

De Hypotheker omarmt Advieskeuze.nl

Financiële planning

Adviesvergelijker Advieskeuze.nl heeft met adviesketen De Hypotheker een nieuwe ambassadeur binnengehaald. Door het aanwijzen van ambassadeurs wil het onafhankelijke platform de krachten van zoveel mogelijk adviseurs bundelen en een soort community vormen.

De Hypotheker omarmt Advieskeuze.nl

Alle vestigingen van De Hypotheker kunnen beoordeeld worden op de vergelijkingssite. Via het extranet van De Hypotheker hebben ze toegang tot een dashboard met de detaildata van de beoordelingen en kunnen ze gegevens over hun vestiging aanpassen. De hypotheekadviesketen stelt blij te zijn met de groei en ontwikkeling van Advieskeuze.nl en het initiatief daarom te omarmen. Directievoorzitter Paul van der Meijs: "De consument gebruikt internet en social media steeds vaker in de zoek- en oriëntatiefase naar onafhankelijk financieel advies. Daarbij hecht hij steeds meer waarde aan de ervaringen van anderen. Een onafhankelijke vergelijkingssite is hierbij een belangrijke informatiebron", zegt Paul van der Meijs. Ook voor De Hypotheker is dit een prima platform om de consument op een transparante manier te laten zien wat hij bij ons kan verwachten."
Christian Bouter, directeur van Advieskeuze.nl: "De Hypotheker is de eerste adviesketen die de mijlpaal van 1.000 klantbeoordelingen op Advieskeuze.nl heeft behaald. Het is erg goed te zien dat één van de belangrijkste spelers in de hypotheekmarkt zich bewust is van het belang van klantbeoordelingen via een onafhankelijke derde partij. Hiermee neemt het vertrouwen in de financiële dienstverlening toe en wordt de toegevoegde waarde van de financieel adviseur zichtbaar."

Reageer op dit artikel