nieuws

Huis & Hypotheek breidt bespaarconcept uit

Financiële planning

Huis & Hypotheek breidt bespaarconcept uit

Huis & Hypotheek gaat het advies aan klanten breder trekken met het bespaarconcept SeeF. Daarmee kan de adviseur berekenen hoeveel de klant kan besparen op energie, tv, internet en telefonie. Eerder deze week kwam De Hypotheker al met een online energievergelijker.

De franchiseformule, onderdeel van Welke Beheer, biedt de adviseur ook de mogelijkheid om te helpen bij de aanvraag voor andere lastenbesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van zonnepanelen en spouwmuurisolatie. "Met SeeF faciliteert Huis & Hypotheek totaaladvies voor haar klanten." Het concept is voor bestaande klanten al enige tijd beschikbaar, maar was tot nu toe gericht op het omzetten van verzekeringen naar provisieloze producten, zodat de maandelijkse premie omlaag gaat. "Nu komt daar de mogelijkheid bij om te besparen op de overige vaste lasten. Aan de hand van een paar gegevens berekent de Huis & Hypotheek-adviseur of klanten kunnen besparen." Het eerste gesprek is vrijblijvend.
Het bespaarconcept was eerder in de markt gepresenteerd als het Huis & Hypotheek Servicepakket, maar gaat nu verder onder de naam ‘SeeF’. "De klant hoeft zich nergens zorgen over te maken, want de adviseur zal de klant proactief benaderen wanneer de situatie hierom vraagt."
Lodewijk van der Heijden
Bij Welke Beheer is Lodewijk van der Heijden sinds kort actief als directeur Franchise. Hij was tot april vorig jaar lid van de Reaal-directie en gaf daarvoor van 2003 tot 2007 leiding aan De Hypotheekshop, nu net als Huis & Hypotheek onderdeel van Welke. Van der Heijden vormt een directieteam met Mark de Rijke, die zich richt op Welke Financiële Diensten, en Bart Koster, die zich met name bekommert om Huis & Hypotheek. Van der Heijden richt zich vooral op De Hypotheekshop.

Reageer op dit artikel