nieuws

VKG maakt werk van hersteladvies

Financiële planning

Serviceprovider VKG gaat adviseurs helpen bij hersteladvies aan klanten met een beleggingspolis. Daarvoor is een samenwerking met BeleggingsPolisCheck aangegaan.

VKG maakt werk van hersteladvies

Adviseurs kunnen met de software van BeleggingsPolisCheck zelf rapporten samenstellen van alle beleggingsverzekeringen in portefeuille.
Door VKG
Een andere mogelijkheid is om de rapporten door VKG te laten maken. “Daarvoor levert u per e-mail de benodigde basisinformatie aan. VKG selecteert voor u de variabelen van de alternatieve producten, maakt voor u twee klantrapporten plus een technisch rapport en mailt deze aan u retour. U kunt direct in gesprek met de klant!”, zo beveelt VKG deze optie aan. Die drie rapporten kosten de adviseur € 50. “Zo voldoet u eenvoudig aan uw verplichtingen én versterkt u de relatie met uw klant. Bovendien kunt u deze service commercieel inzetten voor andere klanten en prospects! Zo wordt hersteladvies profijtelijk voor uw klant en voor uzelf”, aldus VKG.
Adviseurs kunnen via VKG de software van BeleggingsPolisCheck vier weken gratis proberen en tegen een gereduceerde prijs aanschaffen.

Reageer op dit artikel