nieuws

Aegon: boetevrij aflossen tot WOZ-waarde

Financiële planning

Als 14e geldgever heeft Aegon de regels voor het boetevrij aflossen van de hypotheek versoepeld. Met ingang van 1 november is het mogelijk om zonder boete de lening af te lossen tot aan de actuele WOZ-waarde, zodat de hypotheek niet meer ‘onder water’ staat.

Aegon: boetevrij aflossen tot WOZ-waarde

Voor de aflossing mag zowel een schenking als spaargeld worden gebruikt. De regeling loopt tot 1 januari 2015. "De bestaande regeling om maximaal 10% op de totale hypotheeksom boetevrij per jaar af te lossen blijft overigens gewoon gelden als de hypotheek niet  ‘onder water’ staat", aldus Aegon.
Boetevrij aflossen tot de WOZ-waarde is nu mogelijk bij ABN Amro, Argenta, ASR (Woninghypotheek), ING, MoneYou, Nationale-Nederlanden en Welke-label Woonlife. Bij ASR (Wel Thuis), BLG Wonen, Obvion, Rabobank, Reaal en SNS kan tot maximaal € 100.000 worden afgelost.
Florius had al de mogelijkheid om zonder boete onbeperkt extra af te lossen.

Reageer op dit artikel