nieuws

Mulder verlaat Dela

Financiële planning

Tom Mulder, in januari 2011 aangesteld als directeur Dela Intermediair, heeft onlangs afscheid genomen van Dela. Noch Mulder zelf, noch Dela wil iets loslaten over de redenen van het vertrek van Mulder. Volgens zijn Linked In profiel is Mulder nu ‘beschikbaar voor een nieuwe opdracht’ en op Twitter meldt hij: “Het moment is gekomen om de leukste baan van de wereld aan een ander te gunnen. Na 2,5 jaar vertrek ik bij Dela.”

Mulder verlaat Dela

De woordvoerder van Dela wil desgevraagd nog wel kwijt dat directeur Verzekeringen Martin de Jong het aandachtsgebied van Mulder inmiddels onder zijn hoede heeft genomen. “Het is echter nog te vroeg om te zeggen of dat zo blijft. Momenteel wordt bekeken of deze nieuwe werkwijze structureel is”, aldus de woordvoerder. De directie van Dela wordt in Nederland geleid door algemeen directeur Edzo Doeve en bestaat  naast De Jong en Doeve nu uit Jon van Dijk (financiën) en Joris Huizinga (uitvaartverzorging).

Reageer op dit artikel