nieuws

Independer kroont A&H Finance tot beste kantoor

Financiële planning

Volgens Achmea-dochter en vergelijkingssite Independer is A&H Finance uit Amsterdam het beste hypotheekadvieskantoor van 2013. Het bedrijf behaalde tussen juni 2012 en juni 2013 de beste score op basis van de prijs-kwaliteitverhouding.

Independer kroont A&H Finance tot beste kantoor

Independer selecteert in 25 regio’s de kantoren die de beste klantbeoordelingen hebben ontvangen. Voorwaarde was dat er minimaal 13 beoordelingen waren gegeven: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. “De Kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de AFM.” Er zijn op de Independer-site ruim 51.000 beoordelingen gegeven.
“De winnaars zijn kantoren die in de regio bovenaan staan in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op de totaalscore, de prijs en het aantal beoordelingen”, aldus Independer. A&H scoort gemiddeld een 9,5 en rekent voor een hypotheekadvies in de meeste gevallen € 1.500.

Reageer op dit artikel