nieuws

Van Bruggen groeit sterk met makelaarsketen

Financiële planning

Van Bruggen Adviesgroep is zeer content met de groei die haar makelaarstak Woon.nl in twee jaar tijd heeft doorgemaakt. Sinds de oprichting van de landelijke makelaarsketen in juli 2010 zijn er al 11 vestigingen van Van Bruggen Adviesgroep die een Woon.nl makelaardij onder één dak hebben. Consumenten kunnen op die manier alle zaken rondom de aan- of verkoop en financiering van hun woning op één locatie regelen. Vorige week opende de jongste duo-vestiging in het Brabantse Oosterhout.

Van Bruggen groeit sterk met makelaarsketen

Pieter van Tuinen, algemeen directeur van Woon.nl en Van Bruggen Adviesgroep, stelt dat samenwerking tussen de makelaar en financieel adviseur erg succesvol is. “Klanten kunnen het financiële advies combineren met de aan- of verkoop van hun woning”, aldus Van Tuinen. “Dit levert hen gemak, tijdwinst en kostenbesparingen op. Daarnaast is voor de betrokken partijen verbreding en ontwikkeling in deze markt noodzakelijk om een gezond business model te behouden.”

Reageer op dit artikel