nieuws

Figlo-widgets voor klanten Rabobank

Financiële planning

Klanten van de Rabobank kunnen sinds kort gebruikmaken van een aantal widgets waarmee ze meer grip kunnen krijgen op hun financiële huishouding.

Figlo-widgets voor klanten Rabobank

De mini-applicaties zijn gemaakt door Figlo en kunnen worden toegevoegd aan de startpagina van internetbankieren. “Hiermee kun je in één oogopslag zien hoe de financiële huishouding ervoor staat”, aldus Figlo. De widgets maken gebruik van de nieuwste versie van de Personal Finance Management-toepassing van Figlo.
“De Rabobank wil zich op een aantal punten onderscheiden van het reguliere online kasboek. Een voorbeeld daarvan is de spaarpottenfunctionaliteit. Hiermee kunnen  meerdere spaarpotten – spaardoelen –  voor één spaarrekening worden ingesteld”, aldus formulemanager Marco Mur van de bank.
De Rabobank heeft er bewust voor gekozen om geen apart kasboek aan te bieden in internetbankieren. “De klant kan zelf bepalen welke widgets hij op de startpagina wil. De klant kan onder meer zijn uitgaven ordenen, budgetten aanmaken en virtuele spaarpotten beheren. Bij- en afschrijvingen van de laatste 15 maanden worden automatisch ingedeeld in categorieën. Ook nieuwe bij- en afschrijvingen worden automatisch in de categorieën geplaatst.”
 

Reageer op dit artikel