nieuws

Onderlinge vernieuwt polisvoorwaarden en website

Financiële planning

De Onderlinge ‘s-Gravenhage heeft de website én de polisvoorwaarden vernieuwd en hanteert voortaan een niet-rokentarief voor overlijdensrisicoverzekeringen. Met ingang van 7 december kunnen alleen nog levensverzekeringen worden gesloten zonder provisie en op basis van sekseneutrale tarieven. De nieuwe tarieven zijn per gelijke datum actief in OG Connect, het online offerte- en aanvraagsysteem van de Onderlinge ‘s-Gravenhage.

Onderlinge vernieuwt polisvoorwaarden en website

Op de website www.onderlinge.info staan de polissen van de Onderlinge voor de consument op thema gerangschikt: Eigen Huis, Vermogensopbouw, Oudedagsvoorzieningen en Nabestaanden. Ook via de doelgroep waartoe een bezoeker hoort, Jongeren, Singles & Stellen, Gezinnen of 50-plussers, kan de gewenste informatie worden gevonden. Voor bepaalde producten wordt direct een indicatie van de premie gegeven. Op elke pagina staat een link, waarmee de bezoeker een assurantieadviseur in de buurt kan vinden.
Ook de verzekeringsvoorwaarden zijn vernieuwd en omgezet in duidelijk, hedendaags Nederlands. “Zo weten consumenten die een levensverzekering bij ons afsluiten precies welke afspraken er over en weer gelden”, aldus de Onderlinge. Verder is een niet-rokentarief van kracht voor de overlijdensrisicoverzekeringen, dat al mag worden toegepast als minimaal twee jaar niet is gerookt.

Reageer op dit artikel