nieuws

Eerste geslaagden Wft Pensioen bij Dukers & Baelemans

Financiële planning

Opleidingsbedrijf Dukers & Baelemans heeft de eerste 51 geslaagden gefeliciteerd met het behalen van het diploma Wft Pensioen. Tegelijkertijd slaagde de eerste groep van 12 cursisten voor de nieuwe leergang Vermogensplanner.

Eerste geslaagden Wft Pensioen bij Dukers & Baelemans

Adviseurs zijn vanaf 2014 verplicht om het diploma Wft Pensioenverzekeringen in hun bezit te hebben als ze willen adviseren op pensioengebied. De wetgever wil op deze manier de deskundigheid beter waarborgen. Dukers & Baelemans biedt hiervoor een verdiepende en praktijkgerichte opleiding die op dit moment door 400 adviseurs wordt gevolgd. Zij verwachten deze opleiding in 2013 af te ronden. Het Tilburgse opleidingsbedrijf initieerde vorig jaar samen met Fontys Hogescholen, Ortec Finance, NNEK/Fondsenplatform en Morningstar de leergang Vermogensplanner. Hierin is ook het diploma DSI beleggingsadviseur opgenomen. 

Reageer op dit artikel