nieuws

Woonfonds in assortiment DAK

Financiële planning

Vanaf vandaag zit Woonfonds Hypotheken in het assortiment van serviceprovider DAK. De 100%-intermediaire geldverstrekker, het grootste hypotheeklabel van Achmea, is daarmee de 24ste geldverstrekker op het schap voor de DAK-leden.

Woonfonds in assortiment DAK

DAK Hypotheken is trots op de toevoeging van Woonfonds aan haar assortiment omdat het label een streng aanstellingsbeleid hanteert. De gediplomeerde medewerkers van DAK Hypotheken zijn uitvoerig getraind op de verschillende aspecten van het Woonfonds aanbod en gaan de leden ondersteunen van offerte tot en met acceptatie. De nieuwe Woonfonds klant krijgt een pakket met Extra’s bij het passeren van de hypotheek. Daarnaast krijgt de klant drie keer per jaar het Extra Magazine en als de klant problemen met betalen heeft, helpt Woonfonds de klant met een budgetcoach.

Reageer op dit artikel